Convocatorias

A Quemarropa: noves residències artístiques a Alacant

Sota el paraigua de Cultura Resident, la Generalitat, a través de la Direcció General de Cultura i Patrimoni i del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana se suma enguany al projecte de residències artístiques A Quemarropa.

Residències A Quemarropa és una residència artística de formació, desenvolupada per artistes i per a artistes. Té lloc a Alacant, durant el període estival, en un entorn únic a la vora del Mediterrani on conflueixen gents de molt diverses cultures. Al contrari que en una residència de producció, en A Quemarropa no hi ha temps per a centrarse en la realització d’obra, sinó més aviat per a entendre el treball personal, repensar el realitzat, contrastar informació, relacionar-se i exposar processos de treball.

Durant el període de l’estada, els residents gaudeixen de la convivència amb altres artistes i un programa de visites de professionals del món de l’art i la cultura, tallers, entrevistes, xarrades, presentacions… amb la idea de mostrar i proposar nous models de creació i estratègies útils per al seu propi treball. Totes aquestes activitats pretenen ser un punt d’inflexió en la trajectòria professional dels artistes participants.

Convocatòria oberta fins al 12 de juny del 2018

  • Què ofereix: 

L’associació A QUEMARROPA COL·LECTIU ARTÍSTIC obri la convocatòria 2018 de Residències A Quemarropa que es realitzarà entre el 16 i el 29 de Julio 2018.

L’organització selecciona a deu creadors nacionals i internacionals perquè convisquen i mostren el seu treball en el Centre Cultural Les Cigarreras.

  • A qui es dirigeix:

La convocatòria va dirigida a artistes i creadors de l’àmbit de l’art contemporani que es troben al principi de la seua trajectòria professional sense cap límit d’edat ni nacionalitat.

S’admetran sol·licituds d’artistes de diferents disciplines, arts plàstiques, arts visuals, fotografia, performance, art públic, disseny, música, dansa, art sonor, art digital o altres mitjans interdisciplinaris no catalogats, sempre de l’àmbit contemporani.

Bases de la convocatòria

Més informació